BLOG

2023-2024

______________________

Magtens Centrum

er en Enakter på cirka 5 kvarter. En satire.

Den er nu udgivet på Dansk Teaterforlag

er et såkaldt Shortplay, dvs. et teaterstykke, der højst må vare et kvarter, og skal være forholdsvis simpelt mht. kulisser, opsætning osv.

Dansk Amatør Teater og Scenekunst (DATS) afholdt en komkurrence i november-december 2023, hvor de udvalgte de 10 bedste Shortplays til udgivelse i første kvartal 2024.

Albert og plankeværket blev udtaget til den ekstra udgivelse, der blev besluttet, med de 10 bedste Shortplays beregnet på de lidt yngre.

Men Albert og plankeværket kan sagtens nydes af folk i alle aldre, der synes, at Kunstig Intelligens er både spændende og lidt skræmmende på samme tid.

Vi venter utålmodigt på udgivelsen

______________________

______________________

Persongalleriet i Uden for Rampelyset


Der er nogle af mine læsere, der har fortalt mig, at de synes, at det er en smule vanskeligt at følge med i, hvem, der er hvem, og hvem, der spiller hvad.

Derfor har jeg nu lavet en lille oversigt, som I kan downloade her:


Persongalleriet

Bogreception

26/8-2023 var en festdag for mig

Der var bogreception hos Greens Boghandel i Sorgenfri, en af de få ÆGTE tilbageværende boghandler (i hvert fald i det nordlige København. Jeg fik besøg af gode venner, der ønskede mig tillykke - og jeg fik ovenikøbet solgt nogle bøger. En herlig milepæl i mit "forfatterprojekt".

unsplash